Opskrifter » Bagværk » Kager » Kagemand af Vandbakkelse
Kagemand af Vandbakkelse opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kagemand af Vandbakkelse:
Tænd ovnen på 180°C.
Bring smør og vand i kog.
Tilsæt melet på én gang og rør godt, til dejen er blank og slipper ske og gryde. Tag gryden af varmen. Lad dejen afkøle lidt.
Pisk æggene let sammen et ad gangen og pisk dem i dejen lidt efter lidt. Pisk godt mellem hvert æg. Dejen skal være så fast, at den ikke flyder ud, når den sættes på pladen.
Sæt dejen på bagepapir på bagepladen med en træske.
Bag kagerne i 20-30 minutter på en af de midterste ribber i ovnen. Se ikke til kagerne de første 15 minutter. Hvis du åbner ovndøren, falder kagerne sammen.
Pynt med glasur, slik, frugt, flødeskum eller andet godt.