Opskrifter » Bagværk » Kager » Hvid Chokoladekage med Hindbær
Hvid Chokoladekage med Hindbær opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hvid chokoladekage med hindbær:
- 170 g hvid chokolade
- 160 g hindbær
- 3 æg
- 180 g sukker
- 125 g mel
- 200 g smør
- 1 knsp salt
- 100 g hvid chokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hvid Chokoladekage med Hindbær:
Smelt smørret i en gryde og smelt de 170 g chokolade over et vandbad.
Pisk æg, sukker, mel og salt sammen i en skål til en let og luftig konsistens. Vend smør, salt og chokolade i dejen.
Hæld dejen i en form (ca. 20x25cm) beklædt med bagepapir og tryk forsigtigt hindbærrene ned i dejen.
Bag kagen ved 180°C i 40-50 minutter.
Tag kagen ud af ovnen, og fordel de 100 g chokolade over. NÃ¥r det er helt smeltet, kan du bruge en spatel eller dejskraber til at fordele det over hele kagen.
Drys eventuelt med frysetørrede hindbær.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.