Opskrifter » Bagværk » Kager » Nøddetrekanter


Print opskriften på Nøddetrekanter Print opskrift

Del på Facebook

Nøddetrekanter opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave nøddetrekanter:



Opskrift indsendt af


Nøddetrekanter opskrift

Sådan laver du Nøddetrekanter:

Giver 10 stk.

Til bunden æltes alle ingredienserne sammen til en fast dej, som trykkes ud i en bradepande (ca. 23x33cm).

Til mazarinmassen æltes marcipan og sukker sammen med halvdelen af margarinen til der ikke er flere klumper. Herefter røres resten af margarinen og æggene i - lidt efter lidt.

Bred mazarinmassen ud på bunden og bag kagen 15-20 minutter ved 210°C (almindelig ovn). Kagen skal være lysebrun og føles fast.

Til nøddemassen koges margarine, glukosesirup og sukker op til det er brunt, men ikke brændt. Der skal røres jævnligt i det, mens det koger.

Herefter tilsættes piskefløden forsigtigt, så det ikke sprøjter og massen koges op igen mens der røres godt.

Hak nødderne fint, og vend dem godt rundt i massen.

Nøddemassen fordeles i et lag over hele kagen, som bages færdig 5-10 minutter.

Når kagen er kølet af, skæres den i trekanter, som pensles med smeltet chokolade.

Print opskriften på Nøddetrekanter Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kager kategorien

Havregrynskage med Nougat Overtræk Kanelsnegle Gammeldags Æblekage med Rasp Brownies Bananroulade (marengs) Kransekage