Opskrifter » Bagværk » Kager » Kartoffelkage med Valnødder
Kartoffelkage med Valnødder opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kartoffelkage med Valnødder:
Knus eller blend valnødderne og smelt smørret. Pisk herefter æg og sukker sammen.
Mos de kogte kolde kartofler til en masse og vend dem sammen med æg, sukker, valnødder og smør.
Riv dernæst en smule citronskal og kom i dejen - du bestemmer selv hvor frisk en smag, du ønsker at give kagen.
Smør en springform med fedtstof og drys med mel, så dejen ikke hænger ved i bagningen.
Kagen placeres midt i ovnen og bages ved 175°c i 40 minutter. Når kagen er kølet af, kan den drysses med flormelis.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.