Opskrifter » Bagværk » Kiks & Knækbrød
Kiks & Knækbrød
8 retter fundet i Kiks & Knækbrød kategorien.
-
Grissini af Brødrester
Smid alle ingredienserne i en blender. Rul dejen ud til stænger, og bag dem ved 200°C i 20-25 minutter. De er lækre at bruge til tapasbord og med hummus til. Tip! Drys evt. med lidt krydderier inden de bages....
-
Små nemme Ostekiks
Bland ingredienserne sammen, og ælt godt. Rul dejen ud og tryk kiksene ud (brug snapseglas eller udstikkere). Sæt kiksene på en bageplade med bagepapir og prik dem med en gaffel. Bag dem i 8-10 minutter ved 200°C...
-
Kernefyldte Kiks
Bland alle ingredienserne sammen, og rul dejen ud i ca. en centimeters højde. Stik kiksene ud med en udstikker (eller et glas) med en diameter på ca. 8 cm. Sæt kiksene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 20 minutter ved...
-
Lette Havregrynskiks
15-25 stk. Kom havregryn, sesamfrø, salt og olie i en skål og hæld kogende vand over. Rør det hele sammen med en ske til du har en klistret masse. Kom massen på et stykke bagepapir og kom endnu et stykke bagepapir over og rul dej...
-
Hjemmelavede Kammerjunkere
Tænd ovnen på 200°C. Bland de tørre ingredienser i en skål. Smuldr smørret i. Tilsæt æggene og fløde til dejen føles tilpas fast. Tril dejen til pølser, som skæres ud i mindre stykker, som trilles til kugler med en diam...
-
Kerneknækbrød
Alle ingredienserne blandes sammen i en skål og røres godt sammen med hånden (husk at vaske hænder først). Dejen bredes tynd ud på 2 bageplader, som bages ved 175°C i ca. 12-15 minutter, til de er lysebrune. Mens knækbrødet ...
-
Hjemmebagt Knækbrød med Hvidtøl
Varm øllet til 37°C og opløs gæren i væsken. Tilsæt margarine, salt og let stødt kommen. Bland rugflagerne med de 2 slags mel, rør det i væsken og ælt det sammen til en smidig, ret fast dej. Gem lidt mel til udrulningen. Lad...