Opskrifter » Bagværk » Kiks & Knækbrød » Kerneknækbrød
Kerneknækbrød opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kerneknækbrød:
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl usaltede græskarkerner
- 1 dl havregryn
- 3½ dl mel
- 1 1/4 dl olie
- 1 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 2 dl vand
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kerneknækbrød:
Alle ingredienserne blandes sammen i en skål og røres godt sammen med hånden (husk at vaske hænder først).
Dejen bredes tynd ud på 2 bageplader, som bages ved 175°C i ca. 12-15 minutter, til de er lysebrune.
Mens knækbrødet endnu er varmt, skæres det ud i passende stykker.
OBS! Knækbrødet skal opbevares som småkager i en tætlukket dåse, inde i skabet. Bruger man græskarkerner med salt, bør man undlade den teskefuld salt, der ellers kommes i.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.