Opskrifter » Bagværk » Kiks & Knækbrød » Kerneknækbrød


Print opskriften på Kerneknækbrød Print opskrift

Del på Facebook

Kerneknækbrød opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kerneknækbrød:



Opskrift indsendt af


Sådan laver du Kerneknækbrød:

Alle ingredienserne blandes sammen i en skål og røres godt sammen med hånden (husk at vaske hænder først).

Dejen bredes tynd ud på 2 bageplader, som bages ved 175°C i ca. 12-15 minutter, til de er lysebrune.

Mens knækbrødet endnu er varmt, skæres det ud i passende stykker.

OBS! Knækbrødet skal opbevares som småkager i en tætlukket dåse, inde i skabet. Bruger man græskarkerner med salt, bør man undlade den teskefuld salt, der ellers kommes i.

Kerneknækbrød opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Kerneknækbrød Print opskrift

Andre spændende opskrifter i kiks & knækbrød kategorien

Gode Hjemmebagte Knækbrød