Opskrifter » Bagværk » Madbrød » Chipas (argentinske ostebrød)
Chipas (argentinske ostebrød) opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chipas (argentinske ostebrød):
- 1 æg
- 150 g mælk
- 170 g revet ost
- 3 spsk smeltet smør
- 225 g tapioca mel
- 130 g mel
- ½ tsk salt
- 1½ tsk bagepulver
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Risom
Sådan laver du Chipas (argentinske ostebrød):
Opvarm ovnen til 175°C.
Smør olie på et stykke bagepapir og lad det stå.
Rør æg, mælk, ost og smør sammen i en stor skål.
Drys tapioca melet i sammen med det almindelige mel. Rør det sammen og ælt i 2 minutter på et meldrysset bord.
Skær dejen ud i kugler på størrelser med goldfolde. Læg kuglerne på det smurte stykke bagepapir.
Bag til de er gyldne, 10-15 minutter.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.