Opskrifter » Bagværk » Muffins & Cupcakes » Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup
Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave banan-chokolademuffins med ahornsirup:
- 2 mellemstore æg
- 1½ dl sukker
- 1 dl ahornsirup
- 2 dl yoghurt naturel
- 5 dl hvedemel
- 3 stk bagepulver
- 75 g smeltet smør
- 2 bananer
- 75 g mørk chokolade
- 18 muffins-forme
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup:
Pisk æg, sukker og ahornsirup luftigt og skummende.
Rør yoghurt i æggemassen og vend dernæst sigtet hvedemel samt bagepulver i dejen.
Skær bananerne i små tern og hak chokoladen groft.
Rør smeltet afkølet smør, banan og chokolade i dejen og fordel den i 18 smurte muffins-forme.
Bag kagerne ca. 20 minutter ved 200°C.
Kagerne kan sagtens fryses, og du kan evt udskifte banan og chokolade med:
1. Solbær
2. Brombær
3. Æbler
4. Hvid chokolade & kakao
5. Gulerod & solsikkefrø