Opskrifter » Bagværk » Muffins & Cupcakes » Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup


Print opskriften på Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup Print opskrift

Del på Facebook

Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave banan-chokolademuffins med ahornsirup:



Opskrift indsendt af


Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup opskrift

SÃ¥dan laver du Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup:

Pisk æg, sukker og ahornsirup luftigt og skummende.

Rør yoghurt i æggemassen og vend dernæst sigtet hvedemel samt bagepulver i dejen.

Skær bananerne i små tern og hak chokoladen groft.

Rør smeltet afkølet smør, banan og chokolade i dejen og fordel den i 18 smurte muffins-forme.

Bag kagerne ca. 20 minutter ved 200°C.

Kagerne kan sagtens fryses, og du kan evt udskifte banan og chokolade med:
1. Solbær
2. Brombær
3. Æbler
4. Hvid chokolade & kakao
5. Gulerod & solsikkefrø

Print opskriften på Banan-Chokolademuffins med Ahornsirup Print opskrift

Andre spændende opskrifter i muffins & cupcakes kategorien

Lenes Blåbærmuffins Flødebollemuffins Chokolade Cupcakes med Lakrids Frosting Fedtfattige Banan-Æble Muffins Bananmuffins med Chokoladestykker Lækre Kakaomuffins