Opskrifter » Bagværk » SmÃ¥kager & Cookies » Havregrynskager
Havregrynskager opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave havregrynskager:
- 150 g smør
- 2 æg
- 250 g rørsukker
- 200 g havregryn
- 2 spsk hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vanillesukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Havregrynskager:
Smelt smørret. Lad det køle af.
Pisk æggene godt sammen.
Bland alle de tørre ingredienser.
Rør æg og smør i de tørre ingredienser.
Sæt dejen på en plade i klatter på størrelse med valnødder (de flyder meget ud, når de bliver bagt).
Bag kagerne ved 180°C i ca. 10 minutter - hold øje med dem til sidst.
Lad dem ligge på pladen et par minutter inden de flyttes over på en rist og køles helt af.
Tip! Du kan evt. dyppe den ene side i smeltet chokolade.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.