Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Rabarber Crumble
Rabarber Crumble opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarber crumble:
- 500 g rabarber
- ½ dl vand
- 100 g strøsukker
- 200 g hvedemel
- 100 g koldt smør
- 125 g rørsukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Rabarber Crumble:
Forvarm ovnen til 180°C.
Skær rabarberne i 3 cm stykker.
Læg rabarberne i et 1,2 liters ovnfast fad. Hæld vandet over og strø med sukker.
Sigt melet i en skål, tilsæt smørret (skåret i mindre tern) og gnid med fingerspidserne, indtil blandingen ligner brødkrummer. Rør rørsukker (eller Demerarasukker) i.
Spred smuldreblandingen over rabarberne - må ikke klappes for meget ned.
Bages i 35-40 minutter, eller til toppen er gyldenbrun og rabarberne boblende.
Serveres varm med fløde, is eller creme fraiche