Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Rabarber Crumble


Print opskriften på Rabarber Crumble Print opskrift

Del på Facebook

Rabarber Crumble opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave rabarber crumble:



Opskrift indsendt af


Rabarber Crumble opskrift

SÃ¥dan laver du Rabarber Crumble:

Forvarm ovnen til 180°C.

Skær rabarberne i 3 cm stykker.

Læg rabarberne i et 1,2 liters ovnfast fad. Hæld vandet over og strø med sukker.

Sigt melet i en skål, tilsæt smørret (skåret i mindre tern) og gnid med fingerspidserne, indtil blandingen ligner brødkrummer. Rør rørsukker (eller Demerarasukker) i.

Spred smuldreblandingen over rabarberne - må ikke klappes for meget ned.

Bages i 35-40 minutter, eller til toppen er gyldenbrun og rabarberne boblende.

Serveres varm med fløde, is eller creme fraiche

Print opskriften på Rabarber Crumble Print opskrift

Andre spændende opskrifter i bær & frugter kategorien

Pærer Belle Helene Frisk Råcreme med Jordbær & Crunch Jordbærtrifli med Makroner No-bake Kage med Jordbær Sukkerfri Rabarbercrumble Nem Jordbærdessert