Opskrifter » Desserter » Bær & Frugter » Sommerdessert med Flødeboller & Frisk Frugt
Sommerdessert med Flødeboller & Frisk Frugt opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave sommerdessert med flødeboller & frisk frugt:
- 12 flødeboller
- 2½ dl piskefløde
- 2½ dl creme fraiche 5% ELLER græsk yoghurt
- Lidt vanillesukker
- Ca. 200 g Makroner
- Frisk frugt eks. jordbær, ananas, kiwi, vindruer
- 150 g mælkechokolade
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Sommerdessert med Flødeboller & Frisk Frugt:
Knus makronerne og læg dem i bunden af et ovnfast fad. Tryk flødebollerne flade (med bunden i vejret) ovenpå makronerne.
Pisk fløden stiv og vend den med creme fraiche eller yoghurt, Smag til med lidt vanillesukker. Hæld massen over flødebollerne.
Hak chokoladen og fordel den over cremen - slut af med den friske frugt.
Stil desserten koldt indtil servering (hvis bunden af flødebollerne skal have lidt knas, ikke længere end 2 timer).