Opskrifter » Desserter » Kager » Chokolade Cheesecake
Chokolade Cheesecake opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chokolade cheesecake:
- 200 g knuste chokoladekiks
- 70 g smeltet smør
- Fyld:
- 500 g blødt flødeost
- 90 g sukker
- 2 æg
- 1 spsk kakao
- 300 g 38% creme fraiche
- 250 g smeltet mørk chokolade
- 3/4 dl Bailey´s
- Pynt:
- 3 dl piskefløde
- Kakao
- Flormelis
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chokolade Cheesecake:
Pensl en 23 cm rund springform med smeltet smør eller olie og kom bagepapir i bunden og langs kanten.
Bland knuste kiks og smør sammen, pres det fast sammen i formen og sæt den i køleskab i 10 minutter. Forvarm ovnen til 180°C.
Pisk flødeost og sukker glat og cremet med en elpisker.
Kom æggene i, et ad gangen, og pisk hver gang.
Pisk kakao og creme fraiche i, indtil det er glat. Pisk den afkølede, smeltede mørke chokolade i. Pisk likøren i og vend massen i formen.
Glat overfladen og bag kagen i 45 minutter. Kagen vil ikke være helt fast. Sæt den i køleskabet, helst natten over, til den er helt kold.
Fordel flødeskummet på kagen, og drys med kakao og flormelis.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.