Opskrifter » Desserter » Kager » Nemme Blødende Hjerter
Nemme Blødende Hjerter opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nemme Blødende Hjerter:
Til ca. 12 stk.
Smelt chokolade, smør og sukker over svag varme i en gryde.
Tag gryden af varmen, når det hele er smeltet til en ensartet masse.
Vend forsigtigt melet i.
Til sidst piskes æggene i, et ad gangen. Pisk godt mellem hvert æg.
Når dejen er ensartet, fordeles den i smurte silikonemuffinsforme (ca. 12 stk.). Læg et lille stykke nougat i midten af hver kage.
Bag kagerne ved 200°C (ikke varmluft) i 10 minutter.
Tag kagerne ud af ovnen, lad dem køle lidt af inden de tages ud af formen, drysses med lidt flormelis og serveres mens de stadig er lune. Evt. med en lille klat vanilleis ovenpå.