Opskrifter » Desserter » Kager » Churros
Churros opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Churros:
4-6 personer.
Vand, sukker, vanillekorn, salt og smør varmes op i en gryde til det begynder at boble.
Tag gryden af varmen, og tilsæt mel mens der røres kraftigt. Rør til dejen er glat (brug evt. en røremaskine).
Rør et æg i ad gangen - dejen skal være blød og lækker.
Opvarm palminen i en tykbundet gryde. Tjek om den er varm nok med den træede ende af en tændstik. Hvis palminen er varm nok, skal det syde omkring tændstikken.
Brug nu en stjernetylle til at forme små churros ned i olien. Lad dem stege til de er gyldne, vend dem, så de bliver gyldne på begge sider.
Læg de færdige churros på fedtsugende papir. Servér dem mens de stadig er lune og sprøde. De kan spises med mange forskellige ting: sukker, softice, kanelsukker, marmelade, chokoladesauce og meget andet.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.