Madkampen.dk » Ingredienser » Palmin

Opskrifter på mad med Palmin

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor palmin indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Gammeldags Kiksekage

    Smelt palminen over svag varme, og lad den så køle af. Pisk æg, flormelis og kakao godt sammen - der må ikke være klumper. Når palminen er afkølet, skal den piskes sammen med kakaomassen. For en rugbrødsform med et stykke b...


  2. Cornflakestoppe med Mandler

    palmin

    40-50 stk. Smelt palminen ved svag varme. Sigt flormelis og kakao heri, og rør godt rundt. Hak mandler og rosiner godt og rør det i sammen med lidt revet appelsinskal. Fyld cornflakes i, til massen ikke kan tage mere. Sæt ...



  3. Bananfrosting

    Hæld alle ingredienserne i en skål og pisk dem godt sammen. Pisk gerne 10-12 minutter. Bruges til topping til cupcakes/muffins....


  4. Churros

    4-6 personer. Vand, sukker, vanillekorn, salt og smør varmes op i en gryde til det begynder at boble. Tag gryden af varmen, og tilsæt mel mens der røres kraftigt. Rør til dejen er glat (brug evt. en røremaskine). Rør et æg i...


  5. Den Go´e Gamle Kiksekage

    Smelt palminen over svag varme i en gryde, lad den afkøle. Pisk æggene, flormelis og kakao godt sammen - der må ikke være klumper. Når palminen er afkølet, piskes den sammen med kakaomassen. For en rugbrødsform med bagepapir...


  6. Berlinere

    Rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt de øvrige ingredisner og ælt det hele grundigt sammen til en ensartet dej. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse (ca. 30 minutter). Del dejen i 3 lige store stykker...


  7. Donuts

    Rør gæren ud i den lunkne mælk. Tilsæt de øvrige ingredisner og ælt det hele grundigt sammen til en ensartet dej. Lad dejen hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse (ca. 30 minutter). Del dejen i 3 lige store stykker...


  8. Klejner

    Palmin

    Rør æggeblommer, flormelis og cognac sammen til en luftig masse. Tilsæt citronskal og det smeltede, men afsvalede fedtstof. Ælt med mel og bagepulver. Lad dejen hvile i køleskabet nogle timer, eller til dagen efter. Rul dejen ud på...



  9. Kiksekage

    Smelt palminen i en gryde. Lad det svale af. Beklæd en sandkageform med pergamentpapir. Pisk æg og flormelis hvidt og skummende, tilsæt kakaoen. Rør palminen i under kraftig piskning. Hæld et tyndt lag af massen ud i den beklædt...


  10. Friterede Hyldeblomster

    Rusk blomsterklaserne så alle løse blomster falder af. Fyld en skål med koldt vand og skyl blomsterne ved at dyppe dem hurtigt i vandet. Lad dem dryppe af i et dørslag. Bland mel, salt og mælk til en jævning. Del æggene i blommer ...


  11. Cornflakeskager

    Put cornflakes i en skål. Bland flormelis, kakao, vanillesukker og si det i skålen og rør rundt. Hæld palmin over og rør rundt. Fordel kagerne i små muffinsforme og stil dem koldt til de skal spises....