Opskrifter » Desserter » Kager » Jordbær Tiramisu med Hyldeblomstsaft
Jordbær Tiramisu med Hyldeblomstsaft opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave jordbær tiramisu med hyldeblomstsaft:
- 375 g mascarpone
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 1½ spsk sukker
- ½-3/4 vanillestang
- 750 g jordbær
- 12 ladyfingers
- 1½ dl hyldeblomstsaft
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Jordbær Tiramisu med Hyldeblomstsaft:
Til 4 personer.
Pisk æggeblommer med sukker og vanillekorn til en æggesnaps.
Pisk med en elpisker mascarponen sammen med æggesnapsen.
Vask og rens jordbærrene og skær dem i skiver.
Læg ladyfingers i bunden af et lille fad (evt. individuelle glas). Dryp dem med hyldeblomstsaften.
Fordel jordbærrene over og kom mascarponecremen over til sidst.
Læg stanniol over og lad den trække mindst 1 time på køl inden den skal spises.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.