Opskrifter » Desserter » Kager » Mini Sarah Bernard Kager
Mini Sarah Bernard Kager opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mini sarah bernard kager:
- 2½ dl piskefløde
- 75-100 g lys chokolade
- 2 blade husblas
- Mini makroner
- Mørk chokolade
- Evt. kandiserede violer
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Mini Sarah Bernard Kager:
Dagen før:
Varm fløden op i en tykbundet gryde, og smelt chokoladen deri.
Læg husblas i blød. Vrid den overskydende vand af, og smelt husblasen i gryden med fløde.
Stil cremen i køleskabet til dagen efter, så den kan sætte sig.
PÃ¥ selve dagen:
Pisk cremen op, og sprøjt den på makronerne. Stil dem på køl en times tid.
Imens tempereres chokoladen. Dyp kagetoppene heri, og stil dem i køleskabet et par timer inden de serveres.