Opskrifter » Desserter » Is » Hjemmelavet Daimis


Print opskriften på Hjemmelavet Daimis Print opskrift

Del på Facebook

Hjemmelavet Daimis opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave hjemmelavet daimis:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Hjemmelavet Daimis:

Pisk æggehviderne næsten stive, og vend sukkeret i. Pisk det til en stiv marengs, og vend så de finthakkede mandler i.

Hæld marengsen i en smurt meldrysset springform, og bag den i ca. 30 minutter ved 175°C (alm. ovn). Afkøl bunden helt inden isen kommes på.

Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt.

Pisk fløden til skum, og vend den i æggemassen sammen med grofthakket Daim.

Fordel ismassen oven på bunden, og dæk den til. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

Tag isen op ca. 20 minutter førservering.

Hjemmelavet Daimis opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Hjemmelavet Daimis Print opskrift

Andre spændende opskrifter i is kategorien

Champagnesorbet Vanilleis med Rabarberkompot Hjemmelavet Skildpaddeis Iskold Tyttebær Ostekage Chokolade-Mango-Stracciatella Is Bananispinde