Opskrifter » Desserter » Is » Hjemmelavet Skildpaddeis
Hjemmelavet Skildpaddeis opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hjemmelavet skildpaddeis:
- ½ liter piskefløde
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 1 dl sukker
- 8 store chokolade skildpadder
- 1 spsk vanillesukker
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Hjemmelavet Skildpaddeis:
Pisk fløden til skum, og hak skildpadderne.
Pisk æggene sammen med sukker og vanillesukker til en luftig æggesnaps.
Hæld æggesnapsen i fløden og vend med en dejskraber, til det har en dejlig cremet konsistens. Vend til sidst de hakkede skildpadder i.
Hæld isen i en form (springform, rugbrødsform eller lignende), og stil den i fryseren.
Tip: Hvis du istedet vil lave Daimis, så udskiftes skildpadderne med 2 pakker dobbelt Daim - eller måske kunne du lave et mix :-)