Opskrifter » Desserter » Marengs » Overnattende Marengsdessert


Print opskriften på Overnattende Marengsdessert Print opskrift

Del på Facebook

Overnattende Marengsdessert opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave overnattende marengsdessert:



Opskrift indsendt af


SÃ¥dan laver du Overnattende Marengsdessert:

Tænd ovnen på 220°C.

Pisk æggehviderne luftige sammen med saltet i en stor skål.

Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, efterfulgt af vinsyre og vanilleessens. Pisk hurtigt, til du har en stiv æggehvidemasse.

Fordel marengsen i en smurt kageform el. lign.

Kom den i ovnen, sluk med det samme og efterlad marengsbunden natten over uden at åbne ovnen.

Flyt marengsen over på et fad, når du er klar til at servere den.

Pisk fløden til blødt skum og fordel den på marengsbunden.

Skrab kerner og indmad ud af passionsfrugterne og drys dem ud over flødeskummet. Pynt med jordbær vendt i 2 tsk sukker og brombær.

Skær kagen ud i passende stykker.

Overnattende Marengsdessert opskrift
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.

Print opskriften på Overnattende Marengsdessert Print opskrift

Andre spændende opskrifter i marengs kategorien

Mandel Fragilité med Moccacreme Små Kyskager Pavlova Lagkage med Jordbær Marengskage med Frugt Eton Mess