Opskrifter » Desserter » Marengs » Mandel Fragilité med Moccacreme
Mandel Fragilité med Moccacreme opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave mandel fragilité med moccacreme:
- 4 æggehvider
- 100 g flormelis
- 100 g mandler
- 100 g flormelis
- ½ liter piskefløde
- 1 tsk vanillesukker
- 50 g hakket mørk chokolade
- Et stænk stærk instant kaffe
- Friske bær
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Mandel Fragilité med Moccacreme:
Pisk æggehviderne stive med flormelis (100g).
Mandlerne hakkes i en køkkenmaskine sammen med flormelis (100g)
Æggehviderne og mandlerne vendes forsigtigt sammen.
Varm ovnen op til 200°C
Lav 2 runde ringe på bagepapir efter dyb tallerken og fordel æggemassen herpå.
Bages 3 minutter på 200°C. Derefter skrues ovnen ned til 150°C og bundene bages 40 minutter. Bundene kan laves dagen før og stå med et klæde over.
Pisk fløden med vaniliesukker, chokolade og kaffe.
Fordel skummet imellem bundene, drys med sigtet flormelis og revet chokolade. Servér med friske bær.
Set i "Til Middag Hos Marie Carmen Koppel"