Opskrifter » Desserter » Marengs » Pavlova med Ferskner
Pavlova med Ferskner opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave pavlova med ferskner:
- 2 æggehvider
- 1 dl sukker
- 1/4 liter fløde
- ½ dåse ferskner
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Pavlova med Ferskner:
Pisk æggehviderne meget stive.
Tilsæt halvdelen af sukkeret og pisk ca. 5 minutter.
Tilsæt resten af sukkeret lidt ad gangen, mens der piskes meget.
Beklæd en plade med bagepapir og vend forsigtigt æggemassen ud på papiret.
Bagetid ca. 40 minutter ved 130°C
Afkøles og dækkes med flødeskum og ferskner, som er skåret i skiver.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.