Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Kammuslinger med Ærtepuré
Kammuslinger med Ærtepuré opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kammuslinger med Ærtepuré:
- 8 flotte kammuslinger
- 250 g frosne ærter
- 1 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt
- Peber
- Citronsaft
- 150 g pistacienødder
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Kammuslinger med Ærtepuré:
Ærterne koges i et par minutter. Herefter blendes de med hvidløg og lidt olie. Puréen smages til med salt, peber og citronsaft.
Halvdelen af pistacienødderne blendes sammen med olivenolie og lidt hvidløg, smages til med salt og peber.
Kammuslingerne steges på en grillpande og herefter vendes de i de hakkede pistacienødder og anrettes oven på ærtepuréen.
Til sidst dryppes der med pistacieolie.
Set i Til Middag Hos Nikolaj Steen"
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.