Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Lakserulle med Flødeost
Lakserulle med Flødeost opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lakserulle med flødeost:
- Dej:
- 125 g mel
- 1 tsk salt
- 5 dl mælk
- 4 æg
- Fyld:
- 75 g flødeost med krydderier
- 30 g rensede rucolasalat
- 100 g røget laks
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Lakserulle med Flødeost:
Ingredienserne til dejen piskes sammen og hældes i en bradepande med bagepapir. Bages 30 minutter ved 200C°.
Smør flødeosten ud på den afkølede dej og fordel rucola herpå. Læg lakseskiverne i et lag og rul sammen. Pak den ind i film og læg den i køleskabet i ca. 1 time.
Ved serveringen: Skær lakserullerne i 1½ cm skiver og anret på et fad med salat.