Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Arlas Lakseruller
Arlas Lakseruller opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave arlas lakseruller:
- 300 g gravad laks
- 100 g fromage blanc
- 1 spsk sennep
- 2 spsk hakket dild
- 2 spsk hakket purløg
- Flutes
- Citron
- Salat
- Rejer
- Cherrytomater
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Arlas Lakseruller:
6 personer.
Læg lakseskiverne, så de overlapper hinanden, på sølvpapir til en firkant - ca. 25x25 cm.
Rør kvark, sennep, dild og purløg sammen. Smør massen ud på laksen.
Rul laksen sammen, og lad sølvpapiret være rundt om rullen.
Lad rullen ligge i fryseren i mindst 4 timer. Tag den op ca. ½ time før servering.
Skær rullen i skiver med en skarp kniv. Læg dem på en bund af salat, pynt med citron, rejer og cherrytomater og servér med flutes.