Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Lakseroulade med Laksemousse
Lakseroulade med Laksemousse opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave lakseroulade med laksemousse:
- Mousse:
- 100 g koldrøget laks
- 1 hårdkogt æg
- 75 g naturel flødeost
- 1 dl creme fraiche 38%
- 2 spsk friskklippet purløg
- Wrap:
- 200 g koldrøget laks
- Pynt:
- Salatblade
- Brøndkarse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Lakseroulade med Laksemousse:
Lav først moussen:
Skær laksen i små stykker.
Kog ægget, og hak det i små stykker. Klip purløget.
Rør alle ingredienserne til en mousse i en skål.
Læg lakseskiverne på et stykke plastfilm, så de danner et rektangel. De skal lige overlappe hinanden lidt.
Fordel laksemoussen ovenpå skiverne, og rul til en roulade. Sno enderne af filmen sammen, og pak den derefter ind i et stykke stanniol. Læg rullen i fryseren.
Tag rouladen ud af fryseren ca. 1 time inden den skal bruges, og skæres i ca. 1cm tynde skiver mens den stadig er frossen.
Anret ovenpå salatblade og brøndkarse og server med en lækker hjemmerørt dressing og et stykke godt brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.