Opskrifter » Forretter » Fisk & Skaldyr » Varmrøget Laks med Æblesellerifløde
Varmrøget Laks med Æblesellerifløde opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave varmrøget laks med Æblesellerifløde:
- Varmrøget laks
- salat
- 1 lime
- Creme:
- 1 dl piskefløde
- 2 dl græsk yoghurt
- 2 æbler
- 100 g groftrevet knoldselleri
- Limesaft
- Lidt salt
- Lidt sukker
- 4 æg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Varmrøget Laks med Æblesellerifløde:
4 personer.
Et passende stykke varmrøget laks (ca. 120 g per person) lægges på lidt salat.
Pisk fløden let og bland med græsk yoghurt. Tilsæt selleri og æble. Smag til med limesaft, salt og sukker.
Pynt med cremen og et hårdkogt æg skåret i 2.