Opskrifter » Hovedretter » Grill » Auberginetoast med Feta
Auberginetoast med Feta opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Auberginetoast med Feta:
Læg aubergineskiverne på et viskestykke og drys dem med groft salt, så det meste af væden trækkes ud.
Lad dem ligge ca. 10 minutter og børst så det nu våde salt af.
Brødskiverne og aubergineskiverne pensles med lidt olie og grilles herefter.
Når brødskiverne ser ristede ud, tages de af og anbringes på et serveringsfad.
Når aubergineskiverne er godt brune tages de af. Anbring en skive fetaost oven på hver skive flutes og læg en aubergineskive på toppen.
Pynt med lidt basilikum og friskkværnet peber og hold de færdige toast lune på et stykke af grillen, hvor der ikke er kul under.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.