Opskrifter » Hovedretter » Grill » Polenta
Polenta opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Polenta:
Dagen før du skal bruge polentaen:
Smør 2 dybe tallerkener med lidt olivenolie. I en sautérpande sauteres finthakket løg, finthakket hvidløg og finthakket rosmarin i en smule olivenolie.
Tilsæt ½ liter koldt vand og bring indholdet i kog. Tilsæt polenta-melet lidt ad gangen og lad det hele koge et par minutter.
Hæld så polentaen op i de smurte tallerkener, dæk dem med husholdningsfilm (prik et par huller i filmen så dampen kan slippe ud) og sæt tallerkenerne i køleskabet til næste dag.
PÃ¥ selve dagen:
Tag polentaen ud af køleskabet og kom den over på et skærebræt.
Del indholdet fra de 2 tallerkener i hver 4 portioner og grill dem på den varme grill lige før servering
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.