Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkungryde med Mornaysauce
Kalkungryde med Mornaysauce opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkungryde med mornaysauce:
- 1 lille squash
- 250 g broccoli
- 5 stykker forårsløg
- 2 spsk rapsolie
- 500 g kalkunbryst
- 2½ dl mornaysauce
- 1 dl mælk
- 1 tsk timian
- 3/4 tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- Løse ris
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kalkungryde med Mornaysauce:
4 personer.
Skær squashen i tern, broccolien i små buketter og forårsløgene i skiver.
Lad olien blive varm i en pande, og brun kødet (skåret i tern) i ca. 2 minutter.
Tilsæt sauce, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grøntsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ minut.
Smag til og servér straks.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.