Opskrifter » Hovedretter » Kalkun » Kalkunruller med Thaikartoffelsalat
Kalkunruller med Thaikartoffelsalat opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kalkunruller med thaikartoffelsalat:
- Kartoffelsalat:
- 3 dl creme fraiche
- 1 tsk flydende honning
- 1 spsk hakkede korianderblade
- 1 spsk fintrevet, frisk ingefær
- 1 spsk friskpresset limesaft
- 1 tsk groft salt
- 1 kg kogte, faste kartofler
- 1 agurk
- 2 finthakkede rødløg
- 75 g skyllede babyspinatblade
- 4 kalkunschnitzler
- 25 g grofthakkede babyspinatblade
- 50 g revet mozzarella
- 2 tsk fintrevet limeskal
- 1 tsk groft salt
- Kødnåle
- 25 g smør
- Friskkværnet peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kalkunruller med Thaikartoffelsalat:
Til 4 personer.
Skær kartoflerne i mindre stykker og agurken i tern.
Rør creme fraiche, honning, koriander, ingefær, limesaft og salt sammen.
Vend kartofler, agurk og løg i dressingen og stil kartoffelsalaten i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til inden servering. Anret kartoffelsalaten på en bund af spinatblade.
Skær sener og hinder af kalkunschnitzlerne (kyllingefileter kunne også bruges). Bank forsigtigt schnitzlerne flade med en kødhammer. Fordel spinatblade, ost, limeskal og halvdelen af saltet på kødet.
Rul schnitzlerne sammen fra den lange side. Luk med kødnåle - der må gerne stikke lidt spinat ud.
Steg rullerne i smør på en pande ca. 2 minutter på hver side, til de får farve. Steg dem herefter ved jævn varme i ca. 10 minutter - vend indimellem.
Tag rullerne af panden og drys med resten af saltet og friskkværnet peber. Fjern kødnålene og del rullerne med et skråt snit.
Servér straks sammen med kartoffelsalaten.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.