Opskrifter » Hovedretter » Kalvekød » Gordon Bleu med Kalveschnitzel
Gordon Bleu med Kalveschnitzel opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave gordon bleu med kalveschnitzel:
- 4 store kalveschnitzler
- 4 skiver kogt skinke
- 4 tynde skiver udkernet tomat
- 1/3 tsk tørret timian
- 4 tynde skiver ejdammerost
- 1 tsk salt
- 1/4 tsk peber
- 4 spsk mel
- 2 æg
- 1 1/3 dl rasp
- 1 knivspids revet muskat
- 4 spsk smeltet margarine
- 4 stegenåle
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Gordon Bleu med Kalveschnitzel:
Tør schnitzlerne. Dæk den ene halvdel af hver schnitzel med 1 skinkeskive og 1 tomatskive. Krydr med timian og peber. Læg en osteskive øverst.
Fold schnitzlerne sammen, fæstn med en tandstik eller stegenål og drys med salt og peber på begge sider.
Læg melet på en tallerken. Pisk æggene sammen på en anden tallerken. Bland rasp, muskat og timian på en tredje tallerken.
Vend schnitzlerne først i melet, dernæst i ægget og til sidst i raspen. Paneringen skal dække hele schnitzlen. Ven den evt. yderligere en gang i raspen.
Opvarm fedtstoffet på en stor pande. Læg schnitzlerne på og brun dem ved jævn varme i ca. 1 minut på hver side. Skru ned og steg yderligere 4 minutter på hver side.
Servér med kartofler og salat
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.