Madkampen.dk » Ingredienser » Muskat
Opskrifter på mad med Muskat
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor muskat indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Krydderkage
Tænd ovnen på 175°C og smør bradepanden. Kom mel, brun farin, natron, kanel, ingefær, nellike og muskat i røreskålen. Tilsæt hvidtøl og rør dejen sammen i 1 minut. Hæld dejen i en bradepande. Bag kagen på en af de midte...
-
Bagte Rodfrugter
Skræl kartofler, pastinakker, gulerødder og rødbeder og skær dem i 2cm terninger - skær løgene i bÃ¥de. Læg det hele i et ovnfast fad. Hæld bouillon og smør over og krydr med salt, peber og muskat. Sæt fadet i kold ovn pÃ...
-
Minitærter med Ost
Kør mel og fedtstof i tern i en køkkenmaskine til en smuldrende masse. Tilsæt æggeblomme, salt og vand og kør, til dejen samler sig til en kugle. Pak dejen i plastfolie og lad den hvile på køl i 30 minutter. Skær forårsløgene i...
-
Cremet Spinat med Mandler
Optø spinaten efter anvisning på pakken. Pil og finhak løg og hvidløg. Smelt 3 spsk fedtstof i en stor gryde og steg først løget blankt, tilsæt derefter hvidløgene. Læg spinaten i gryden og krydr med salt, peber og muskat. Rør...
-
Emmenthalerkartofler
Skræl kartoflerne. Høvl dem i tynde skiver med en ostehøvl eller i en foodprocessor. Læg skiverne til tørre på køkkenrulle. Skær baconskiverne i 1 cm brede strimler. Rens porren og skær den i tynde ringe. Læg baconet på en ...
-
Simpel Svampegratin
Varm ovnen til 200°C. Gør svampene i stand og skær dem i tynde skiver. Rens porren og skær den i fine ringe. Skyl basilikummen og ryst den tør. Nip bladene af og skær dem i strimler. Opvarm olien på en teflonpande. Svits porren 3 ...
-
Kylling med Portvinsfyld
Bland fjerkrælever i mellemstore stykker med krydderier og portvin og lad det trække i køleskabet, mens du gør resten klar. Steg baconstykkerne på pande, så de bliver brune og fedtet smelter fra. Lad dem dryppe af på fedtsugende p...
-
Mangokylling
Skær kyllingekødet i 2½ cm store tern. Pil og hak løget. Opvarm olien i en wok eller på en pande til den er hed men ikke rygende. Tilsæt løgene og steg under omrøring til de er møre og gennemsigtige (ca. 3 minutter). Tilsæt kyl...
-
Kylling & Spinat Lasagne
Brun kyllingefiletterne i fedtstof i 10 minutter. Drys med salt og peber. Lad filetterne svale let og skær dem i brede strimler. Skyl og striml spinaten og fjern stilkene. Læg spinaten i en gryde. Lad spinaten dampe i det vand der hænger...
-
Kylling & Spinat Lasagne
Brun kyllingefiletterne i fedtstof i 10 minutter. Drys med salt og peber. Lad filetterne svale let og skær dem i brede strimler. Skyl og striml spinaten og fjern stilkene. Læg spinaten i en gryde. Lad spinaten dampe i det vand der hænger...
-
Gordon Bleu med Kalveschnitzel
Tør schnitzlerne. Dæk den ene halvdel af hver schnitzel med 1 skinkeskive og 1 tomatskive. Krydr med timian og peber. Læg en osteskive øverst. Fold schnitzlerne sammen, fæstn med en tandstik eller stegenål og drys med salt og peber...
-
Fransk Flæskesteg
Snør stegen og gnid den med salt og peber. Pil 2 af hvidløgsfedene og skær dem i små splitter. Stik små huller i stegen og fyld dem med hvidløget. Smelt fedtstoffet i en stor oval gryde. Brun kødet på alle sider. Tag kødet op. T...
-
Pastagratin med Oksekødsfyld
Pill løg og hvidløg og hak dem fint. Opvarm olien i en gryde og steg løgene møre. Skru op for varmen og brun kødet. Tilsæt bouillon, tomater, salt, peber og oregano. Lad det simre ca. 30 minutter. Kog pastaen efter anvisning på pa...
-
Svinekødsfyldte Squash
Sæt ovnen på 200°C. Skyl squashene og skær dem igennem på langs. Udhul dem med en ske. Hak squash-indmaden og løget, og steg det mørt i lidt fedtstof. Lad det køle af. Hak eller klip persillen fint. Rør kødet sammen med rasp. T...
-
Spinatsalat med Mandler
Skyl og nip spinaten, lad den dryppe godt af. Hak løg og hvidløg og svits ved svag varme i fedtstof i en gryde. Læg spinaten i gryden, tilsæt salt, peber og muskat. Varm det hele så spinaten bliver lidt blød, men stadig er spænsti...
-
Efterårssalat
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler (julienne). Skræl og udkern æblerne. Skær dem i kvarte og derefter tynde skiver. Pres citron over, så æblerne ikke bliver brune. Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver. Pre...