Opskrifter » Hovedretter » Kalvekød » Nem Gryderet med Kalvekød & Valnødder
Nem Gryderet med Kalvekød & Valnødder opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave nem gryderet med kalvekød & valnødder:
- 600 g strimler af kalveinderlår
- 200 g østershatte
- 4 forårsløg
- 200 g blå vindruer
- Olie
- ½ liter kalvebouillon
- 1 spsk Maizena
- Salt
- Peber
- 100 g valnødder
- Friske krydderurter
- 1 kg kartofler
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Nem Gryderet med Kalvekød & Valnødder:
4 personer.
Skær stokkene af østershattene og riv hattene i strimler. Rens forårsløgene og skær dem på skrå i tynde skiver. Skyl druerne - halvér og udsten dem.
Varm en wok eller stegegryde op med lidt olie i. Begynd med at brune kødstrimlerne af og tag dem op.
Tør gryden af med et stykke køkkenrulle og varm lidt ny olie op, rist så østershattene og forårsløgene, tilsæt druerne og de brunede kødstrimler. Hæld den halve liter kalvebouillon i og lad det simre et par minutter. Jævn med lidt Maizena og smag til med salt og peber.
Til sidst tilsættes valnødder og grofthakkede krydderurter efter eget valg.
Serveres med nye kogte kartofler eller pillekartofler.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.