Madkampen.dk » Ingredienser » Vindruer
Opskrifter på mad med Vindruer
Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor vindruer indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.
-
Lynhurtig Cheesecake med Havregrynsbund
5-8 personer. Tænd ovnen på 175°C varmluft. Smelt smørret i en gryde. Bland havregryn, sukker, vanillesukker, mel og bagepulver i en skål, og hæld det smeltede smør og siruppen i. Rør det hele godt sammen. Fordel massen ...
-
Kyllingesalat med Æble & Vindruer
Skær alle ingredienserne i små stykker. Rør de våde ingredienser sammen med krydderierne. Smag til. Vend grøntsagerne og kyllingen i, og rør godt rundt. Kan spises på rugbrød, i pitabrød eller som fyld i en halveret frisk...
-
Waldorfsalat med Piskefløde
Pisk fløden til skum. Bland creme fraiche og flødeskum. Smag til med citronsaft og sukker. Skræl æblerne og skær dem i tern. Skær selleri i skiver. Del vindruerne. Bland forsigtigt æbler, selleri, vindruer og valnødder i....
-
Gunvor Kage
Pisk smør, sukker og æggeblommer luftigt og tyk med en håndmixer. Bland mel og bagepulver sammen og rør det i med en ske skiftevis med kaffefløden. Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Pisk æggehviderne h...
-
Tuc Kage
Til 8 personer. Pisk æggehviderne luftige. Blend nødderne helt finthakkede, så de bliver som mel. Put kiksene i en pose og bank på den med en kagerulle, til de er helt fint knust. Bland begge dele i æggehvidemassen. Hæl...
-
Waldorf Light
Halvér druerne, skær bladselleri i skiver og skræl æblet og skær det i tern. Bland sennep, creme fraiche og citronsaft i en skål. Bland dressingen med druer, selleri og æble og smag til med salt, peber og citron. Drys til sidst...
-
Rødkålssalat med Druer & Figner
Del rødkålen i 2 og skær de yderste blade og midten fra. Snit rødkålen meget fint (enten med en skarp kniv eller på et mandolinjern). Varm appelsinsaften med æbleeddike og ribsgelé til geléen er smeltet. Tilsæt lidt salt og ...
-
Nem Gryderet med Kalvekød & Valnødder
4 personer. Skær stokkene af østershattene og riv hattene i strimler. Rens forårsløgene og skær dem på skrå i tynde skiver. Skyl druerne - halvér og udsten dem. Varm en wok eller stegegryde op med lidt olie i. Begynd med at br...
-
Karrysuppe med Kylling
Skær løg, gulerod og selleri i små tern og svits dem i smør og olie. Det må ikke brune. Tilsæt hvedemel og karry. Lad det svitse med ca. 1 minut. Hæld hønsefonden i og kog ca. 30 minutter. Rør i suppen en gang imellem. Skr...
-
Waldorfsalat med Creme Fraiche
Skær bladsellerien i tynde strimler. Skær æblerne i små tern. Halvér og udsten vindruerne. Tag lidt druer og nødder fra til pynt. Hak resten af nødderne groft. Bland alle ingredienser med creme fraiche. Pynt med druer og ...
-
Rødkål med Frugter & Ristede Valnødder
Fjern stokken på kålen og snit den fint. Fjern top, bund og blade på bladsellerien, og snit den fint. Halvér druerne, eller skær dem i kvarte, hvis de er store. Udsten dadlerne, og skær dem i mindre stykker. Rist valnødde...
-
Waldorfsalat med Mayonnaise
Til 4 personer. Smag mayonnaise til med citronsaft og evt. lidt sukker. Vend flødeskummet i mayonnaisen. Skræl æblet og skær det i små terninger. Vend æble, selleri, vindruer og nødder i fløde-mayonnaisen. Anret salaten...
-
Marengskage med Frugt
Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk i ca. 2 minutter til marengsblandingen bliver sej. Vend forsigtigt mandler og tvebakker (har man ikke lige tvebakker, kan disse erstattes med makronmel). Læg et stykke bagepapir på e...
-
Monsterjuice
Kør alle ingredienserne gennem en juicepresser. Hæld i glas og server straks. Opskriften er til 1 person....
-
Kold Hvidløgs-Mandelsuppe
Hæld mandlerne over med rigeligt kogende vand, lad dem stå i ca. 5 minutter og smut dem. Rist brødet og lad det ligge i blød i koldt vand i et par minutter. Rens hvidløgsfeddene. Purér hvidløget, mandlerne og det udblødte ...