Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Chilikylling i Fad
Chilikylling i Fad opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chilikylling i fad:
- 3 porrer
- 500 g champignon
- 600 g kyllingefilet
- 125 g bacon
- ½ liter madlavningsfløde
- Lidt Mælk
- Salt
- Peber
- 70 g koncentreret tomatpuré
- Sød chilisauce
- Evt. lidt hvidløg
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Chilikylling i Fad:
Rens porrerne godt, og skær dem i tynde skiver. Læg porrerne i et ildfast fad.
Rens champignonerne grundigt, skær dem i skiver, og fordel dem ovenpå porrerne.
Fordel baconskiverne ovenpå grøntsagerne (de kan evt. forsteges lidt først).
Skær kyllingefileterne i strimler, og læg dem ovenpå baconen. Hæld den ønskede mængde chilisauce over.
Rør tomatpure, fløde og mælk sammen, og hæld det over retten, til kødet er dækket.
Krydr med salt, peber (og evt. lidt hvidløg).
Stil retten i ovnen ved 200° (almindelig ovn) i cirka 1 time, eller til kyllingen er mør.
Servér med ris og groft brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.