Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa
Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave chili-lime marineret kylling med bønne-tomatsalsa:
- 4 kyllingefileter
- 2 spsk paprika
- 1 knsp chilipulver
- Revet skal fra ½ lime
- 1 spsk limesaft
- 1 tsk honning
- 1 spsk olie
- Salt
- Peber
- 1 tsk rødløg
- 1 chili uden kerner
- 2 tomater
- ½ agurk
- 1 bundt frisk koriander
- 1 dåse kidneybønner i saltlage
- 4 tortillas
- 4 spsk salsa
- 100 g revet cheddarost
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Chili-lime Marineret Kylling med Bønne-tomatsalsa:
Til 4 personer.
Krydr kyllingen med paprika, chili, limeskal, limesaft, honning og olie og lad det trække 10 minutter.
Hak rødløget og chilien fint og skær tomaterne samt agurken i små tern. Bland grøntsagerne med salsa, koriander og afdryppede bønner og smag salsaen til med salt og peber.
Smør 2 tortillas med tomatsalsa og drys med cheddar. Læg de sidste tortillas ovenpå som låg.
Grill dem et par minutter på hver side eller bag dem i ovnen ved 210°C i 6-8 minutter til de er sprøde og osten smeltet.
Grill eller steg kyllingen ca. 6 minutter på hver side og skær den i tykke skiver. Server med salsa og tortilla skåret i slices.