Madkampen.dk » Ingredienser » Chilisauce

Opskrifter på mad med Chilisauce

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor chilisauce indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Mexicanerkylling

    Til 4 personer. Læg kyllingen i et ildfast fad, og drys med salt og peber. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og smag til. Pensl kyllingefileterne med marinade i et tykt lag, og hæld bouillonen i fadet. Sæt fadet ...


  2. Kinesisk Oksekødssuppe

    Porrerne renses og skæres i skiver. Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern. Svits begge dele i en gryde med olie, hvorefter kødet tilsættes og der vendes rundt i gryden til det er brunet og skiller. Tilsæt bouil...


  3. Timianpandekage med Spidskål & Oksekød

    Rør mel, majsmel, salt, timian og æg sammen. Varm smørret op og rør halvdelen i dejen. Tilsæt vand og rør det sammen. Lad dejen hvile en halv times tid. Pensl en varm pande med smeltet smør og hæld cirka 3/4 dl dej på. Bag pa...


  4. Ristet Toastbrød med Laks & Æble-æggecreme

    chilisauce

    Skær de hårdkogte æg i tern (brug evt. æggedeleren på begge leder) og bland dem i creme fraichen. Skræl æblet, og skær det i fine tern, og tilsæt det til creme fraichen. Smag til med chilisauce, salt og peber. Rist nogle skiv...



  5. Kyllingespyd med Krydderris (Vægtvogterne)

    4 portioner - 8 ProPoints pr. portion Skær kyllingen ud i ca. ½cm tykke strimler. Bland alle ingredienser til marinaden, og lad kødet marinere heri i 1 time. Sæt kyllingestrimlerne på spyd og grill dem enten på en kulgrill el...


  6. Mexikansk Fiskegryde

    4 personer. Skær rødspættefileterne i tern på ca. 1½cm. Skær løg og peberfrugt i små tern. Varm wokken godt op og kom olien i. Svits løgene til de er let brune og tilsæt derefter peberfrugt, hakkede tomater samt krydde...


  7. Sejruller i Karry-Kokossovs

    Til 5 personer. Kog risene efter anvisningen på pakken. Hold dem varme. Rul sejfileterne sammen, og brun dem på alle sider i 1 spsk olie i en dyb pande. Læg dem til side, mens sovsen laves. Kom resten af olien på panden og svit...


  8. Thailandsk Rejeret med Grøntsager

    Til 4 personer. Skær tomaterne i meget små tern. Skær peberfrugten i tynde strimler. Skræ champignon og forårsløg i tynde skiver. Gnid lidt olie på en sauterpande med et stykke køkkenrulle. Varm panden op, og tilsæt karry, pr...


  9. Thailandsk Rejeret med Grøntsager

    Til 4 personer. Skær tomaterne i meget små tern. Skær peberfrugten i tynde strimler. Skræ champignon og forårsløg i tynde skiver. Gnid lidt olie på en sauterpande med et stykke køkkenrulle. Varm panden op, og tilsæt karry, pr...


  10. Fiskefad med Karry & Kokos

    Til 4 personer. Læg torsken i et fad og krydr med salt og peber. Skær grøntsagerne i tern/skiver, og svits dem på en pande i lidt olie. Hæld dem over fisken. Svits karrypastaen i lidt olie, tilsæt vand, kokosmælk, chilisauce...


  11. Pangasius med Kokos-Karry Sovs

    Til 4 personer. Tø fisken op, læg den i et ildfast fad og drys med salt. Bland kokosmælk, citronsaft, presset hvidløg, fiskesauce, karry, chilisauce og Maizena. Hæld det over fisken. Rens og skær champignon i kvarte og læg d...


  12. Laks med Chili-Yoghurt Marinade

    Til 4 personer. Steg laksen i olien på en stegepande. Læg grøntsagerne ved siden af laksen på panden, og lad dem stege med til sidst. Tilsæt salt og peber. Bland yoghurt og chilisauce. Servér laksen med sovsen og kogte ris...


  13. Nem Thai Kylling

    Skær kyllingefileterne i tynde strimler. Varm olien i en wok eller lignende til høj temperatur, og lynsteg kyllingestrimlerne i 3-5 minutter, til kødet begynder at tage farve. Rens og skær forårsløgene i tynde skiver, hak citron...


  14. Chilikylling i Fad

    Rens porrerne godt, og skær dem i tynde skiver. Læg porrerne i et ildfast fad. Rens champignonerne grundigt, skær dem i skiver, og fordel dem ovenpå porrerne. Fordel baconskiverne ovenpå grøntsagerne (de kan evt. forsteges lidt ...


  15. Hamburgerrygfad med Chili

    Skær hamburgerryggen i skiver, og læg skiverne i bunden af et ildfast fad. Skær peberfrugterne i strimler, og svits dem i lidt olie. Fordel herefter peberfrugterne over hamburgerryggen. Rens og skær champignonerne i skiver, og for...


  16. Kartofler på Spyd med Sesam & Chili

    Skrub kartoflerne grundigt og kog dem møre i letsaltet vand, tilsat hvidløg og mynte. Lad kartoflerne køle af, fugt dem igen let med vand og vend dem i hvedemel, chilisauce og til slut sesamfrø. Sæt kartoflerne på grillspyd og g...


  17. Pad Thai med Kylling

    chilisauce

    Skær kyllingebrysterne i tynde skiver. Krydr med lidt salt, og stil dem til side. Put 2 spsk jordnøddeolie i en wok, og varm godt op. Når woken er varm, hældes kyllingen i, og sauteres til den er mør. Læg derefter kyllingen på en ...



  18. Stegte Kyllingelår med Tomatris

    Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kyllingelårene ca. 1 minut på hver side. Drys dem med salt og peber. Steg kyllingelårene ved svag varme og under låg ca. 10 minutter på hver side. Flæk chilierne på langs. Fjern ...


  19. Smøreost med Sød Chili

    Pisk smøreost, creme fraiche og chilisauce sammen i en lille skål med en elpisker, til blandingen er glat. Rør koriander i. Servér til forskellige grøntsagsstænger (gulerod, agurk, peberfrugt). ...


  20. Thailandsk Nudelsalat

    chilisauce

    Nudlerne koges efter anvisningen på pakken. Når de er færdige, kommes de i et dørslag. Steg kyllingeternene. Svits grøntsagerne hurtigt på panden - de skal stadig have bid. Tilsæt limeskallen Peanuts og sesamfrø ristes på ...



  21. Kylling med Chili

    Rør soya, tomatpuré, tomatsauce, chilisauce, eddike, sukker og sort peber sammen i en lille skål. Sæt den til side. Kom kyllingestrimlerne i en stor skål sammen med majsmel, gurkemeje og salt, og bland godt. Opvarm olien på en s...


  22. Indisk Scampi

    Svits porre og peberfrugt i 1 spsk fedtstof. Kom resten af fedtstoffet i panden og svits karryen nogle minutter. Tilsæt rejerne og svits let. Krydr med peber, paprika og cayennepeber. Hæld cognac ved og flambér. Tilsæt fløden....


  23. Melonsalat

    Skær kødet i mindre stykker. Rens selleristilkene og skær dem i små stykker. Bland hønsekød og selleri. Halvér melonerne og tag kernerne ud. Lav runde kugler af melonkødet. Pas på ikke at beskadige skallen. Fyld skallerne med...