Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med Barbecuesauce
Kylling med Barbecuesauce opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med barbecuesauce:
- 2 kogte (á ca. 1400 g stykket) kyllinger
- 1 stor bakke champignon
- 2 store løg
- 1 pakke bacontern
- 1 flaske barbecuesauce
- ½ liter madlavningsfløde
- peanuts
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling med Barbecuesauce:
6-8 personer
Kog kyllingerne møre og pil kødet af.
Hvis du tilsætter nogle grøntsager mens du koger kyllingen, får du en dejlig fond, som du senere kan bruge til hønsekødssuppe, asparges sauce eller andet. Du kan også bruge kyllingefiletter, hvis du ikke har mod på en hel kylling.
Steg løg, bacon og champignon på panden.
Kyllingekødet lægges nederst i et ildfast fad, champignon/bacon/løg blandingen fordeles ovenpå.
Barbecuesauce og fløde blandes og hældes over. Til sidst drysses retten med peanuts.
Det hele skal i ovnen i 30 minutter ved 200°c.
Server med ris og salat.
Min lillebror kalder den "scoreretten" :-)