Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling i Asparges
Kylling i Asparges opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling i asparges:
- Ca. 400 g kogt kylling
- ½ kg friske grønne asparges
- 30 g smør
- 3 spsk mel
- 2½ dl kyllingefond
- 1 dl vand
- ½-1 dl 13% fløde
- 1 kg aspargeskartofler
- Grøn salat
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling i Asparges:
Skær det kogte kyllingekød i mundrette tern.
Rens asparges. Skær dem i stykker på ca. 4 cm længde.
Kom vand, fond og asparges i en gryde og kog i 5 minutter.
Si kogelagen og tag asparges op.
Smelt smørret i en gryde, pisk mel i og tilsæt langsomt kogelage under piskning til en jævnet sauce, der rundes af med fløde.
Smages til og asparges kommes i lige inden servering.
Kyllingestykkerne anrettes med aspargessauce, kogte pillekartofler og grøn salat.