Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Tarteletter med Kyllingetern & Grønærter
Tarteletter med Kyllingetern & Grønærter opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tarteletter med kyllingetern & grønærter:
- 8-12 tarteletter
- 2 bakker kyllingetern
- 1 dåse asparges
- 1 pose frosne ærter og gulerødder
- Margarine
- Mel
- Mælk
- Salt
- Peber
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tarteletter med Kyllingetern & Grønærter:
Til 4 personer.
Tænd ovnen på 200°C og sæt tarteletterne på en bageplade med bagepapir.
Hæld aspargesene op i en sigte, og gem vandet.
Kog cirka halvdelen af gulerødderne og ærterne i 3-4 minutter. Gem vandet.
Sæt en gryde over, og smelt den ønskede mængde margarine, hæld derefter mel i. Lav en smørbolle.
Hæld nu skiftevis vandet fra aspargsene, kogevandet og mælk i sovsen - rør godt indimellem. Stop, når du har den ønskede konsistens (sovsen må gerne være godt tyk, for den bliver lidt tyndere, når du hælder grønærter og asparges deri).
Smag sovsen til med salt og peber, og hæld kyllingetern, gulerødder, ærter og asparges i gryden. Rør godt rundt, og varm op til det er gennemvarmt.
Lun tarteletterne i ovnen inden fyldet hældes i og serveres.