Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Tarteletter med Høns i Asparges
Tarteletter med Høns i Asparges opskrift
Du skal bruge disse ingredienser for at lave tarteletter med høns i asparges:
- 1 kylling
- 1 løg
- Hele peberkorn
- Salt
- 5 gulerødder
- Smør
- Mel
- 2 dåser asparges
- 1 pakke tarteletter
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Tarteletter med Høns i Asparges:
Kog en kylling. Den skal ikke være helt dækket med vand.
Put løg, peberkorn, salt og gulerødder ned i gryden og lad den koge i 45-60 minutter (afhængig af størrelse).
Tag kyllingen op og køl den af. Kødet skal nærmest falde fra benene, skær ikke i kødet, men ”riv” det i stykker.
Si vandet fra grydens indhold, og behold vandet - du skal bruge lidt af det i saucen.
Lav en smørbolle: Smelt smøret ved lavt blus, og put mel i lidt efter lidt indtil det er en smørbolle. Tag skiftevis kyllingevandet og vandet fra aspargsene og rør sammen med smørbollen til den er helt opløst.
Til sidst kommes aspages og kylling i saucen, og server dem i tarteletterne (som du har købt i et supermarked).
Set i "Til Middag Hos Camilla Ottesen"