Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Kylling med Ostefyld & Champignonsalat
Kylling med Ostefyld & Champignonsalat opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave kylling med ostefyld & champignonsalat:
- 4 kyllingebrystfileter
- ½ tsk groft salt
- Friskkværnet peber
- 200 g Buko med soltørrede tomater
- Champignonsalat:
- 225 g tyndtskåret champignon
- 150 g kogte vilde ris
- 100 g babyspinatblade
- 200 g honningmelon
- 75 g finthakket rødløg
- 2½ spsk mælk
- 200 g landbrød
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Kylling med Ostefyld & Champignonsalat:
Bank fileterne lidt flade og drys dem med salt og peber på begge sider.
Kom ca. 1 spsk ost på hver filet, fold dem sammen en gang og luk med kødnåle. Smør ca. ½ spsk ost ovenpå hver filet.
Læg kødet i en lille bradepande og steg dem midt i ovnen ca. 18 minutter ved 200°C
Champignonsalat: Læg champignon, ris, spinat, melon og løg lagvis i et stort, fladt fad.
Rør mælk og det sidste af osten sammen til en dressing og servér den til champignonsalaten sammen med kylling og brød.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.