Opskrifter » Hovedretter » Kylling » Paprikakylling
Paprikakylling opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave paprikakylling:
- 1 kylling
- ½ tsk salt
- Friskkværnet peber
- 200 g hakket løg
- 2-3 fed hvidløg
- 1-2 spsk mild paprika
- 3 spsk koncentreret tomatpuré
- 2 dl vand
- 250 g champignon
- 1 dl madlavningsfløde
- 1 spsk majsstivelse
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Paprikakylling:
Del kyllingen i 4-8 stykker. Drys salt og peber på.
Brun kyllingestykkerne i en tør sauterpande med skindsiden nedad først, indtil der er smeltet noget fedtstof af. Tag dem op.
Svits løg og hvidløg til de er klare.
Tilsæt paprika, tomatpuré og vand. Kog det sammen.
Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden.
Dæmp varmen, læg låg på og lad retten mørne ved svag varme ca. 45 minutter. Spæd evt. med lidt mere vand undervejs.
Skær champignonerne i skiver og kog dem med de sidste 5 minutter.
Rør fløden i majsstivelsen. Rør blandingen i retten og kog den igennem.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.