Madkampen.dk » Ingredienser » Majsstivelse

Opskrifter på mad med Majsstivelse

Her er en liste over alle de spændende opskrifter, hvor Majsstivelse indgår i retten. Hvis du finder en ret, som ikke hører til på listen, må du meget gerne fortælle os det.

  1. Kylling med Hyldeblomst & Mandler

    Til 4 personer. Rist mandlerne på en pande uden fedtstof i 3-5 minutter. Drys med lidt salt og stil dem til side. Smelt smørret i en sauterpande og steg kyllingekødet i ca. 6 minutter. Tag kødet op. Kog pastaen uden låg i ca. ...


  2. Nøddemarengs (til roulade)

    Pisk æggehviderne til skum og pisk derefter flormelisen i, lidt ad gangen. Bland ca. halvdelen af de hakkede nødder med majsstivelsen. Vend det i marengsmassen. Dæk en bageplade med bagepapir og bred marengsmassen ud herpå til...


  3. Mazarinkage med Hyldeblomst & Bær

    Skær smøret i tern. Rør marcipanen sammen med smør. Tilsæt æggene, et ad gangen. Pisk godt. Vend hvedemelet i dejen. Smør en springform på 20 cm og drys den med mandelflager. Fordel dejen i formen. Bag kagen i 20-25 minutte...


  4. Sønderjysk Rugbrødslagkage

    majsstivelse

    Hak hasselnødderne groft. Bland rugbrød med mel, majsstivelse, kakao, bagepulver og hakkede hasselnødder. Pisk æggehviderne stive med sukker. Og rør forsigtigt æggeblommerne i, lidt ad gangen. Vend forsigtigt rugbrødblanding...



  5. Kylling i Rød Karry

    4 personer. Skær kyllingen i tern og hak løget. Skræl og skær gulerødderne i skiver og peberfrugten i strimler. Skær forårsløgene fint - de skal bruges til pynt. Kom olien i en mellemstor gryde sammen med karrypasta og s...


  6. Kalkunristaffel

    Skær kalkunbrystet i strimler. Blend karry, ingefær, hvidløg og 3 spsk soya, og bland det med kalkunbrystet. Lad det marinere et par timer. Kog risene i forholdet 1:2 (1 dl ris til 2 dl vand) i ca. 45 minutter, og lad dem derefter ...


  7. Kinesisk Sursød Sauce

    Alle ingredienser til saucen piskes godt sammen i en skål. En pande med en smule fedtstof på varmes op, og saucen hældes på. Pisk til den bliver klar - den kan godt koge uden at brænde på. Hvis der i forvejen skal steges kød el...


  8. Appelsinmuffins

    majsstivelse

    Ca. 15 stk. Opvarm ovnen til 200°C. Smelt smørret i en kasserolle. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk majsstivelsen i. Bland bagepulver og appelsinskal med melet og rør blandingen i dejen skiftevis med det smeltede, afk...



  9. Dukan Lagkage

    majsstivelse

    Tænd ovnen på 175°C (ikke varmluft). Del først æggene. Pisk hviderne stive og pisk blommerne med perfect fit grundigt, så det bliver hvidt og luftigt. Bland skummetmælkspulver, majsmel, Maizena og bagepulver sammen og sigt det ...



  10. Skinketern i Karry

    2 personer. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien i en gryde ved god varme. Tilsæt karry. Brun skinketernene på alle sider. Tilsæt finthakket løg og hvidløg og lad det stege med et par minutte...


  11. Apotekergryde

    Svits baconternene i en gryde uden fedtstof, og hæld det afsmeltede fedt fra. Tilsæt svinekødet, som svites i 3-4 minutter. Kom løg og champignon ved og lad det svite med i ca 4 minutter. Tilsæt nu paprika og bouillon, og lad...


  12. Paprikakylling

    Del kyllingen i 4-8 stykker. Drys salt og peber på. Brun kyllingestykkerne i en tør sauterpande med skindsiden nedad først, indtil der er smeltet noget fedtstof af. Tag dem op. Svits løg og hvidløg til de er klare. Tilsæt pap...


  13. Kylling Chop Suey

    Skær kyllingekødet i strimler. Svits kødet i olie, uden at det tager farve. Snit porre, bladselleri, løg og kinakål og tilsæt det. Skær champignon i skiver og tilsæt dem sammen med 2 dl bouillon. Lad retten småsnurre 2-...


  14. Stegt Kalkun (12-14 pers.)

    Gør kalkunen i stand. Hak løget fint. Skær bladselleri og champignon i tynde skiver. Skræl æblerne og skær dem i tern. Svits løget i smør. Tilsæt bladselleri, champignon og æbler. Svits det i 2-3 minutter. Afkøl det lidt. Udbl...


  15. Kødtærte

    majsstivelse

    Svits kød, hakket løg og hvidløg i olie i en bred gryde eller sauterpande, til kødet har delt sig og skiftet farve. Skær peberfrugterne i små tern og tilsæt dem til kødet sammen med krydderier og bouillon. Kog fyldet ind, til ...



  16. Æggekage med Bacon

    majsstivelse

    Steg baconskiverne. Pisk æggene let sammen. Rør majsstivelsen ud i mælken. Hæld blandingen i æggene og tilsæt salt og peber. Pisk det hele let sammen. Tag baconen af panden. Lad 1 spsk fedt blive tilbage på panden. Hæld æggem...



  17. Jordbærgrød

    Skyl og nip bærrene. Kog dem møre 2-3 minutter med vand. Smag til med sukker. Udrør jævningen og rør den i. Kog i yderligere 1 minut....


  18. Rabarbergrød

    Skær blade og rodskede af rabarberne. Skyl dem og skær dem i stykker af 2cm´s bredde. Kog stykkerne i vand i 5-6 minutter. Rør grøden igennem og smag til med sukker. Udrør jævningen. Rør den i og kog derefter grøden i yde...


  19. Rødgrød

    Skyl bærrene. Kog dem i vand 4-5 minutter. Hæld dem til afdrypning i en sigte og pres mest mulig saft af. Afmål saften og hæld den tilbage i gryden. Smag saften til med sukker og bring den i kog. Udrør jævningen. Rør den i. Kog...


  20. Kagecreme II

    Pisk æg og sukker sammen i en gryde. Pisk majsstivelse og mælk i. Tilsæt vanillekorn. Bring cremen i kog ved konstant piskning. Tag den af varmen. Drys sukker over cremen, mens den afkøler, så trækker den ikke skind. Tip: ...


  21. Flødestuvede Champignon

    Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret og svits champignonerne heri, ca. 2 minutter. Vend champignonerne tit. Drys majsstivelse eller hvedemel over og vend det hele godt. Rør fløden i og kog stuvningen ca. 2...


  22. Pasta med Kylling i Karry

    majsstivelse

    Skær kødet i strimler. Svits det sammen med løg, champignon og karry i olie. Tilsæt bouillon og lad saucen komme i kog. Rør majsstivelsen ud i fløden og rør den i. Smag til med salt og peber. Kog pasataen "al dente" o...



  23. Kærnemælkssuppe

    Rør majsstivelsen ud i lidt af kærnemælken i en gryde. Tilsæt resten af kærnemælken og citronskal. Bring suppen i kog ved svag varme under konstant piskning. Kog suppen 1 minut. Pisk æg og sukker sammen i serveringsskålen. ...


  24. Trifli med Sveskekompot

    Bring svesker, vand og sukker i kog i en gryde. Kog ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter - rør af og til. Tilsæt portvin og citronsaft og lad sveskekompotten køle af. Vend mandlerne i. Rør æggeblommer, sukker og majsstivel...


  25. Hyldebærsuppe med Æbler

    Vanillecreme: Vend forsigtigt Cheasy fraiche, sukker og vanillekorn sammen. Stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 15 minutter. Smag til. Suppe: Bring hyldebærsaft og vand i kog i en gryde. Rør majsstivelse og vand sammen ti...