Opskrifter » Hovedretter » Madtærter » Rødløgstærte med Rosmarin
Rødløgstærte med Rosmarin opskrift
Ingredienser
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Rødløgstærte med Rosmarin:
Til 4 personer.
Rør mel, æg, salt og olie sammen til en let dej. Rul den ud og læg den i en 24 cm, smurt tærteform.
Skær spækket i tern og rist dem på en tør pande.
Skær rødløgene i halve ringe og hak rosmarinen.
Kom løg og rosmarin ned til spækken og lad det småsimre i 10 minutter.
Riv pecorinoen og rør den i. Kom fyldet i tærtebunden og fold kanten ned om det yderste af fyldet.
Bag tærten ved 225°C i 15 minutter og servér.
Hvis du har lavet denne opskrift, så tag et billed af den færdige ret og send det til os, og få det vist her.