Opskrifter » Hovedretter » Madtærter » Kyllingetærte I


Print opskriften på Kyllingetærte I Print opskrift

Del på Facebook

Kyllingetærte I opskrift

Ingredienser

Du skal bruge disse ingredienser for at lave kyllingetærte i:



Opskrift indsendt af


Kyllingetærte I opskrift

Sådan laver du Kyllingetærte I:

Dej:
Ingredienserne blandes sammen og æltes godt. Dejen fordeles i et tærtefad og stikkes med en gaffel, hvorpå tærtebunden bages ved 200°C i 15 minutter.

Fyld:
Brun løg og champignon let.

Tilsæt 2 spsk hvedemel og rør ihærdigt.

Tilsæt fløden lidt efter lidt og derpå tomatpuré, krydderier, porrer samt kylling.

Fyldet tilsættes kyllingevand efter behov til flydet får den rette konsistens, hvorpå det koges godt igennem.

Fyldet hældes i den forbagte tærte og bages yderligere i 20 minutter ved de 200°C. Osten tilsættes tærten i 10 minutter inden den er færdigbagt.

Spises med f.eks. flutes og salat/råkost.

P.s. Koges kyllingen med 2 grøntsagsbouillonterninger i vandet egner det resterende kyllingevand sig fortrinligt til fond til eksempelvis en god tomatsuppe.

Print opskriften på Kyllingetærte I Print opskrift

Andre spændende opskrifter i madtærter kategorien

Spaghettitærte Porretærte Spinattærte med Feta & Bacon Kyllingetærte med Porre & Bacon Nem Porretærte med Skinke Kødtærte