Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Indiske Hakkebøffer
Indiske Hakkebøffer opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave indiske hakkebøffer:
- 3 spsk rasp
- 1,5 dl mælk
- 400 g hakket oksekød
- 1 lille knust fed hvidløg
- 1 tsk garam masala
- 1 tsk groft salt
- 25 g smør
- Sauce:
- ½ dl vand
- 3,5 dl Karolines hvid mælkesauce 4%
- ½ tsk garam masala
- ½ tsk gurkemeje
- ½ dl grofthakkede friske korianderblade
- Ris
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Indiske Hakkebøffer:
Bland rasp og mælk i en skål. Lad det stå i ca. 5 min.
Tilsæt hakket oksekød, hvidløg, garam masala og salt.
Rør farsen godt sammen og form den til ovale bøffer.
Lad smørret blive gyldent i en stor pande, og steg bøfferne i ca. 7 minutter - vend dem ind i mellem. Tag bøfferne op og tør panden af.
Hæld vand og grundsauce i panden, og krydr med garam masala og gurkemeje. Kom bøfferne tilbage i pande,n og lad saucen koge i ca. 4 minutter.
Drys koriander over retten og smag til.