Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » HvidkÃ¥lsret med Oksekød & Ris
Hvidkålsret med Oksekød & Ris opskrift
Ingredienser
Du skal bruge disse ingredienser for at lave hvidkålsret med oksekød & ris:
- 500 g hakket oksekød
- 1 lille løg
- 750 g hvidkål
- 2 spsk olivenolie
- 4 gulerødder
- 3 dl parboiled eller basmati ris
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 8 dl vand
- 1 tsk havsalt
- 2 tsk karry
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
Sådan laver du Hvidkålsret med Oksekød & Ris:
Skræl og skær løget i tern.
Snit hvidkålet i strimler.
Skræl gulerødderne, og skær dem i terninger.
Brun farsen i olie. Tilsæt herefter løgene, og lad dem brune med.
Dernæst tilsættees hvidkål, gulerødder og ris - og derefter vand og bouillonterninger.
Til sidst tilsættes timian, salt og karry.
Lad herefter retten koge under låg og på svag varme i ca. 30 minutter.