Opskrifter » Hovedretter » Oksekød » Forloren Hare II
Forloren Hare II opskrift
Opskrift indsendt af Anne Nørgaard Kristensen
SÃ¥dan laver du Forloren Hare II:
Lad brødet suge i fløden. Rør kødet med raspblandingen, mineralvand, sennep, enebær, salt og peber.
Skær 3 af baconskiverne i strimler og svits dem på en tør, varm pande. Pil og hak løgene og svits dem med baconen. Rør blandingen i farsen.
Pensl en stegeso med fedtstof. Form farsen som et brød og læg det i stegesoen. Dæk med resten af baconskiverne og sæt bradepanden i ovnen ca. 45 minutter ved 225°C.
Læg "haren" på et varmt fad og hold den varm.
Varm bouillonen op og kog stegesoen af hermed. Si skyen over i en gryde og kog op. Rør melet ud i lidt af fløden og jævn skyen hermed, tilsæt resten af fløden, og kog nogle minutter. Smag til.
Skære "haren" i skiver og servér.